Digg Son Dakika :
Home » , , » Pepsi, Micheal Jackson Bad Albümünün 25. Yılında New York'a Gönderiyor

Pepsi, Micheal Jackson Bad Albümünün 25. Yılında New York'a Gönderiyor

Written By admin on 30 Haziran 2012 Cumartesi | 02:07


Micheal Jackson’un Bad albümünün 25. Yılı şerefine Pepsiciler New York’a!

Pepsi şifreni 7516’ya yolla ya da Micheal Jackson gibi dans ederim diyorsan videonu Pepsi facebook sayfasına yükle, New York’taki Michael Jackson müzik şölenini izleme fırsatı yakala!

Dans & Video Yarışması Katılım Koşulları

1- Michael Jackson – Dans & Video yarışması (“Yarışma”) 22 Haziran 2012 – 01 Temmuz 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
2- Yarışma 22 Haziran 2012 tarihinde başlayıp, 01 Temmuz 2012 tarihinde saat 00:00’da sona erecektir. 01 Temmuz Haziran 2012, 00:00’a kadar Michael Jackson - Moonwalk albümüne (“Albüm”) girmeye hak kazanmış tüm videolar jüri değerlendirmesine alınacaktır.
- Yarışma” kapsamında çekilen ve facebook@pepsico.com.tr adresine gönderilen tüm videolar PepsiCo ve Rabarba gözetimindeki moderasyonundan geçtikten sonra “Albüm”e girmeye hak kazanacaktır.
- Moderasyon facebook@pepsico.com.tr adresine gönderilen videoları, gün içinde 2 (iki) kereye mahsus olmak üzere, 11:00, 15.00 ve 19:00 saatlerinde kontrol edecektir. Belirtilen saatlerde, yeni videolar ilgili albüme eklenecektir.
Moderasyonda dikkat edilecek hususlar aşağıda açıklanmıştır;
Sakıncalı ve yasalara aykırı yorum paylaşımlar,
Diğer takipçi ve internet kullanıcıları için zarar verici ve kırıcı paylaşımlar,
Bir başka kişi veya kurumu tehdit eden videolar,
Bir kişiye yönelik saldırgan ve zarar verici videolar,
Bir veya birden çok kullanıcı tarafından paylaşılan birbirinin aynısı videolar (spam),
Bir başka marka ve kurum adına reklam videoları,
Yasa dışı girişimleri destekleyen ve teşvik eden her türlü videolar,
Herhangi bir 3. Şahıs veya kurumun haklarını çiğneyen her türlü videolar,
Bir marka ile ilgili yanlış, zararlı yorum ve iddialara yönelik videolar,
Kişiye yönelik küfür, hakaret ve rencide etmeye yönelik videolar.
Michael Jackson - Moonwalk albümündeki videolara gelen Beğenme (Like), Yorum (Comment) ve Paylaşım (Share) sayıları jüri değerlendirmesinden bağımsızdır ve jüri değerlendirmesine dahil değildir.
3- “Yarışma”ya katılmak isteyen kullanıcıların aşağıda belirtilen hususları eksiksiz olarak yerine getirmesi gerekmektedir.
- Michael Jackson – Moonwalk dansı dansı yaparak çektikleri videoları facebook@pepsico.com.tr adresine göndermeleri,
- Dans videolarında çalınan şarkıların Michael Jackson Bad albümününden, Smooth Criminal şarkısı olması gerekmektedir. Video uzunluğunun 5 (beş) dakikadan fazla olmaması,
- Moderasyonda dikkat edilecek hususlar başlığında belirtilen durumlara dahil olmaması,
- İlgili videoyu facebook@pepsico.com.tr adresine iletirken, iletişim bilgilerini (AD-SOYAD-ADRES-CEP TELEFONU) eksiksiz olarak bildirmesi gerekmektedir.
4- Videolarını gönderen kullanıcıların, e-mail’larında iletişim bilgilerine eksiksiz ve doğru olarak yer vermeleri kendi sorumluğundadır.
- Eksik ve yanlış verilen bilgiler sebebiyle yaşanılan aksaklıklar kullanıcının kendi sorumluluğundadır. Eksik ve yanlış adres bildirimi sebebiyle yaşanacak aksaklıklarda PepsiCo ve Rabarba’nın herhangi bir sorumluğu ve yükümlülüğü olmayacaktır.
5- Kullanıcılarla iletişim bilgileri doğrultusunda iletişime geçilecektir. Erişimin sağlanamaması ihtimaline karşın katılanların kampanya sonuçlarını www.facebook.com/PepsiTurkiye sayfasında takip etmeleri gerekmektedir. Kazanan yarışmacı 02.07.2012 tarihinde Pepsi Türkiye Facebook Fan Sayfasında yayınlanacaktır. Kazanan 1 asil ve 1 yedek talihlilere başvuru sırasında verdikleri iletişim bilgilerinden ulaşılacaktır.
6- Michael Jackson – Moonwalk dansı ve/veya Michael Jackson dansı yaparak ve yukarıda belirtilen hususları eksiksiz olarak uygulayıp çektikleri videoları facebook@pepsico.com.tr adresine göndermeleren tüketiciler arasında jüri tarafından videosu en çok beğenilen bir kişiye Michael Jackson’ı Anma Konser Seyahati 1 Adet tek kişilik davetiye ikramiye olarak verilecektir.
7- Michael Jackson - Moonwalk yarışmasındaki tüm gereklikleri, katılım koşullarına uyarak doğru ve eksiksiz bir şekilde yerine getiren tüm kullanıcılar jüri değerlendirmesi alınacaktır. Jüri değerlendirmesinin sonunda 1 (bir) kişi aşağıda belirtilen ödülü almaya hak kazanacaktır. Iletişim bilgilerinin eksiksiz ve doğru olarak uygulamaya girilmesi tüketicinin sorumluluğundadır.
- 1 Adet Tek Kişilik New York’ta Konaklamalı Michael Jackson’ı Anma Konser Seyahati: 28.08.2012 - 31.08.2012 tarihleri arasında, 4* Hotel’de, 3 gece 4 gün sabah kahvaltısı ve akşam yemeği konaklama, ekonomik sınıf gidiş-dönüş uçak bileti, havalimanı – otel arası gidiş-dönüş transferler, Michael Jackson müzik şöleni bileti, seyahat sigortası.
8- İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. Seyahat İstanbul’da başlar ve biter. İstanbul gidiş, dönüş masrafları talihliye aittir. Pasaport ve vize işlemleri talihliye ait olup vize alamaması durumunda Pepsi sorumluluk kabul etmez.
9- 7. maddede açıklanan New York seyahati ikramiyesi talihli dışında başka biri tarafından kullanılamaz. Ödüller nakte çevrilemez, para iadesi yapılamaz ve devredilemez.
10- 18 yaşından küçükler New York seyahati kampanyasına katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
11- Yarışmaya katılım ücretsizdir, 18 yaşından büyük tüm T.C. vatandaşları isteyen herkes katılabilir. Yarışmaya katılmak için ticari bir koşul yoktur.
12- Yanlış/eksik iletişim bilgileri ve teknik sebeplerle ve/veya PepsiCo’nun kusurundan kaynaklanmayan herhangi bir nedenle ödül kazananlara ulaşılamaması ve/veya ödül kazananların bu haklarını kısmen veya tamamen kullanamamalarından PepsiCo ve Rabarba’nın herhangi bir sorumluğu ve yükümlülüğü olmayacaktır.
13- Yarışmada öngörülmemiş açıklar yoluyla haksız avantaj sağlamaya çalışanların belirlenmesi durumunda bu katılımcılar söz konusu ödüle hak kazanamayacaktır. Bu kişilere karşı PepsiCo’nun yasal işlem başlatma hakkı saklıdır.
14- Yarışmaya katılanlar ve uygulama kullanıcıları PepsiCo’nun işbu Kampanya Şartnamesi'nde ilan ettiği kuralları kampanyaya katıldıkları anda kabul etmiş sayılacaklardır. Katılımcıların yarışma şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi münhasıran PepsiCo tarafından yapılacaktır.
15- PepsiCo ve Rabarba, söz konusu yarışmaya katılım sırasında oluşabilecek teknik aksaklıklardan dolayı sorumlu değildir.
16- PepsiCo söz konusu uygulamanın geçerlilik tarihinin herhangi bir zamanda sonlandırma, uzatma ve katılım koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
17- PepsiCo tüm bu koşul ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir.
18- Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için http://www.facebook.com/PepsiTurkiye sayfasını düzenli olarak ziyaret etmeleri gerekliliğini kabul ederler.
19- Bu kampanyanın Facebook sitesiyle hiçbir ilişkisi yoktur. Yaşanacak aksaklıklardan Facebook sitesi sorumlu değildir.

İKRAMİYE:
1 Adet Tek Kişilik New York’ta Konaklamalı Michael Jackson Müzik Şöleni Seyahati

İKRAMİYE DETAYLARI:
28.08.2012 - 31.08.2012 tarihleri arasında, 4* Hotel’de ,3 gece 4 gün sabah kahvaltısı ve akşam yemeği konaklama, ekonomik sınıf gidiş-dönüş uçak bileti, havalimanı – otel arası gidiş-dönüş transferler, Michael Jackson müzik şöleni bileti, seyahat sigortası.
Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.
Share this article :
Bu yazı; 30 Haziran 2012 Cumartesi günü yazılmış olup, kategorisine eklenmiştir, kategorisine eklenmiştir, kategorisine eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazılardan ilk senin haberin olsun istersen ücretsiz Takipçimiz olabilirsiniz , ayrıca istersende bu yazıya 1 yorumda sen yapabilirsin!

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Güncel Blog | Bizden Sayfa | Canlı Yayın
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011 Yeni Vadi | Sitemap | Rss | Ping | Ping 2 |