Digg Son Dakika :
Home » » Hazal Kaya Sevgilisi Kim ? Hayatı Resimleri

Hazal Kaya Sevgilisi Kim ? Hayatı Resimleri

Written By admin on 30 Haziran 2012 Cumartesi | 02:02


Hazal Kaya Kimdir?

Hazal Kaya reklamlarda ve televizyon dizilerinde görmeye alışık olduğumuz başarılı ve güzel oyunculardan biridir. Biyografi olarak bakılırsa zaten özgeçmişi başarılarla doludur. Nerede doğdu nerelidir derseniz doğum tarihi hangi yılda doğdu gibi hayatı ile ilgili soruların cevabı 10 Ekim 1990 Gaziantep doğumludur. Vikipedi bu bilgileri doğru veren sitelerden biridir. Ama daha iyisi İmdb sayfasına bakabilirsiniz. (Hazal Kaya İmdb Sayfası). Gel gelelim eğitim öğretim hayatı nasıldır. Hangi okullarda okudu liseyi nerde bitirdi. Şu an hangi üniversitede
okuyor öğrenim görüyor. İtalyan lisesinde okumuş liseyi mezun olduktan sonra şimdi de istanbul bilgi üniversitesinde öğrenciliği devam ediyormuş bakalım mezuniyet ne zaman .. Güzel ve akıllı bir kadın gerçektende. Zaten kaç yaşında ki? 21 kız resmen kadın demeyelim :) Artık hangi dilleri biliyor siz tahmin edin. Türkçe ingilizce italyanca falan.

Hazal Kaya Resmi Twitter Adresi : twitter.com/hazalkaya110

Hazal Kaya Resmi Facebook Sayfası : facebook.com/HazalKaya110 

Facebook ve Twitter hesabında kendi hakkında haberleri bilgileri hazal kaya ile ilgili son haberler otobiyografi falan kendi sitesinde paylaşıyor. hazal-kaya-bikinili-mayo-havuz-ıslak-foto. tumblr sayfası hiç yok.. Sevenlerinin ısrarlarına dayanamadığından twitter hesabı bile açtı. Öncelikle Boyu kaç, kilosu nedir, beden ölçüleri nedir, elbiseleri nerden satın alıyor, sonra da nerde oturuyor evi nerde ailesi nasıl annesi babası kardeşi kim? Yani özel hayatı ile ilgili şeyler hep. Hangi takımlı yani hangi takımı tutuyor. Gerçek mi bilmiyorum ama beşiktaşlıymış.. Ama bunlar magazin haberi hep malum paparazzi haberlerine çok güven olmaz tutarla bir gün Hazal Kaya Ahmet Kayanın kızı mı diye sorarlar.. Soyisimleri aynı ya.. Asıl onların ilgilendikleri şeyler Hazal kayanın Aşk hayatı.. Kiminler beraber çıkıyor, sevgilisi var mı kim, nişanlımı evlimi sözlü ayrıldı mı öldü mü kaldı mı hastanelik mi oldu hasta mı ne zaman evleniyor boşanıyor ayrılıyor offf offff.. Zaten Adını feriha koydum dizisinde Çağatay ulusoy ile beraber oynadığı için hemen ona yakıştırdılar günlerce.. Yok çağatay ulusoy ile el ele öpüşme sahnesi sevişme sahnesi yahu bunlar oyuncu be rol yapıyorlar. Öyle şeyler yapsalar oyuncular diziden kovulabilir kovuldu mu kovulmadı mı görürsün. Sen Hazal Kaya oyunculuğa nasıl başladı biliyor musun? Hazal Kayanın oynadığı diziler ve filmlerin litesi:
Sıla (2006)hazal-kaya-adını-feriha-koydum-afiş
Acemi Cadı izle(2006)
Taşların Sırrı (2006)
Genco (2007)
Aşk-ı Memnu (2008–2010)
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (2010)
Adını Feriha Koydum (2011-2012)


Hazal Kayanın oynadığı Reklamlar : hazal-kaya-penti-çorap-reklamı-bacaklar-frikik
Tofita reklamı (2007)
Turkcell (2007)
Eti (2008)
Nescafe (2009)
Penti çorap reklamı (2010)
Bingo Deterjan Reklamı (2012)
ritmix de oynadı mı ya hatırlamıyorum.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.
Share this article :
Bu yazı; 30 Haziran 2012 Cumartesi günü yazılmış olup, kategorisine eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazılardan ilk senin haberin olsun istersen ücretsiz Takipçimiz olabilirsiniz , ayrıca istersende bu yazıya 1 yorumda sen yapabilirsin!

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Güncel Blog | Bizden Sayfa | Canlı Yayın
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011 Yeni Vadi | Sitemap | Rss | Ping | Ping 2 |