Digg Son Dakika :
Home » , » İş kuracak’ların dikkatine

İş kuracak’ların dikkatine

Written By admin on 23 Temmuz 2012 Pazartesi | 00:08

Halkbank, çok şehirde bin kişiye ‘uygulamalı iş kurmakla ilgili eğitimler verecek.Bu eğitimi başarıyla tamamladıktan sonra kendi işini kurmak isteyenlere Halkbank 30 bin lira destek sağlayacak. Banka teminatı alanlara ise 70 bin liralık ek faizsiz kredi olanağı tanınacak.
Bubanka’ ile Küçük ve Orta boy İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı iş yapanlara bin para desteği sağlayan bir işbirliğine gitti.
‘Halkbank-KOSGEB girişimcilik eğitimleri’ işbirliği protokolü Halkbank Genel Müdürü ile KOSGEB Başkanı arasında Ankara’da imzalandı.
İmza töreninde konuşama yapan Halkbank Genel Müdürü, proje ile kendi projes ile iş kurmak isteyen girişimci adaylarını 70 saatlik ‘uygulamalı eğitim alacaklarını söyledi. Genel Müdürü, “Bu eğitimleri başarıyla tamamlayan KOSGEB’in ‘yeni girişimci desteği’ uygulaması kapsamında ek destek vereceğiz. Banka teminatı alanlara da 70 bin liralık faizsiz kredi desteği vereceğiz.” dedi.
Genel Müdürü ‘ün açıklamasına göre Halkbank, 2012 yılında yeni yatırımcılara yeni iş düşünceleri geliştirilmesi amacıyla farklı şehirlerde yatırımcılık eğitimleri gerçekleştirecek. Eğitimlerde yatırımcı adaylarına fiyat analizi ve yönetim planlaması gibi esas konularda etkin beceriler aşılanacak.
KOSGEB Başkanı da, 2010 yılında paydaş kuruluşlarla da eğitim vermeye başladıklarını, yatırımcılık eğitimi alanların sayısının 80 bini aştığını, 2012 sonunda da bu rakamın 100 bine varmasını beklediklerini açıkladı.
Eğitim alanların yüzde 45′inin kadın yatırımcı adayı olduğuna değinen Başkan, girişimci sayısının her gün arttığını açıkladı.

İş Kuracaklara Devletten 30 Bin Lira Kredi

 

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.
Share this article :
Bu yazı; 23 Temmuz 2012 Pazartesi günü yazılmış olup, kategorisine eklenmiştir, kategorisine eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazılardan ilk senin haberin olsun istersen ücretsiz Takipçimiz olabilirsiniz , ayrıca istersende bu yazıya 1 yorumda sen yapabilirsin!

1 yorum:

  1. İlk dönümlük blokumuzu güvence altına almak için Bay Benjamin finans ekibini kullanıyoruz. Finansal Hizmetlerdeki profesyonellikten memnunuz Benjamin ve kredi şirketi, Bay Benjamin'den kredimizi almak için kullandığımız% 2 faiz oranlı kredi oranıyla masaya yatırıyor biz de onlarla ayrı bir inşaat kredisi yapıyoruz. Bay Benjamin'in arkasındaki ekip ile her şey bir esinti oldu, yolun% 100'ü ve hiçbir soru sorulamayacak kadar aptalca değil. Bu Kredi memurunu% 2 RIO gibi düşük bir oranda kredi arayan herkese tavsiye ederim !! Her türlü kredi için bugün Bay Benjamin ve ekibine e-posta gönderin 247officedept@gmail.com Whats-Uygulama Numarası + 1-989-394-3740

    YanıtlaSil

 
Support : Güncel Blog | Bizden Sayfa | Canlı Yayın
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011 Yeni Vadi | Sitemap | Rss | Ping | Ping 2 |