Digg Son Dakika :
Home » , » İğne İle Siğara Bırakmak İsteyenler Buraya...

İğne İle Siğara Bırakmak İsteyenler Buraya...

Written By admin on 22 Kasım 2011 Salı | 04:27

Sivas Numune Hastanesi bünyesinde yaklaşık 2 yıl önce oluşturulan 'Sigara Bıraktırma Polikliniği'ne bugüne kadar Türkiye genelinde yaklaşık bin kişinin başvurduğu bildirildi.

Poliklinikten sorumlu Başhekim Yardımcısı, Anestezi ve Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Şemsettin Sak, yaptığı açıklamada, polikliniğine başvuran hastalara, sigarayı bırakmaları için verdiği eğitimin ardından sadece 1 defaya mahsus ABD'den getirilen bir ilaç karışımıyla elde ettiği tek dozluk aşıyı uyguladığını belirtti.


Günde 30-40 kişiye sigarayı bırakmaları için tedavi uyguladıklarını ifade eden Sak, sigarayı bırakmak isteyenlerin sağlık karneleriyle hastaneye gelmelerinin yeterli olacağını, sosyal güvencesi olmayanların da belli bir ücret alınarak tedavilerinin yapıldığını söyledi.Tedavi yöntemlerinin birincisinin eğitim, ikincisinin hastalara verdikleri ilaç olduğunu bildiren Dr. Sak, şöyle devam etti: 'Yaptığımız ilaç oksit giderici. Yani genel antidot bu. Genel antidot, vücuttaki zehirlenmeye karşı kullanılan bir ilaçtır.
Telemarketingürünleritürkiyesatışlideritvshopsanalmağazacılık*SEO Yarışmaları*makina türkiye
gizligeceler

Bizim yaptığımız ilacın asla yan etkisi söz konusu değil. Bu antidoksandır. FDA (Amerikan İlaç Dairesi) müsaadesi olan, Amerika'da kullanılan ilaçtır. Ama en çok hastanın karar vermesi önemli. Binlerce kez şahit oldum, yeter ki karar versin, yeter ki tıbbi yardım alsın, gayret etsin. Buraya gelen 100 kişiden 70-80'i rahat bırakıyor. Sigara bırakılmayacak bir madde değil.' Kendisinin daha önce de bu hizmeti verdiğini, gelen yoğun talep üzerine polikliniğin oluşturulması kararı alındığını anlatan Sak, istendiği takdirde dünyada sigarayı bırakmayacak tek bir kişinin olmayacağını belirtti.

Güncel Blog Sayfası Online Tv Sayfası Canlı Maç Seyret Ödev Sitesi Yemek Tarifi Bedava Backlink Cep Telefonu Free Backlink SEO Yarışmaları Memur Blog
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.
Share this article :
Bu yazı; 22 Kasım 2011 Salı günü yazılmış olup, kategorisine eklenmiştir, kategorisine eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazılardan ilk senin haberin olsun istersen ücretsiz Takipçimiz olabilirsiniz , ayrıca istersende bu yazıya 1 yorumda sen yapabilirsin!

2 yorum:

  1. eğitim kaç gün veriliyor

    YanıtlaSil
  2. Benjamin Lee'den kredi almış olan kişilerden gelen yorumları gördüm ve onların tavsiyeleri doğrultusunda başvurmaya karar verdim ve sadece 5 gün sonra, talep ettiğim toplam 850.000 $ tutarında banka hesabımda kredimi onayladım. harika bir haber ve gerçek kredi borç verene ihtiyacı olan herkese e-posta yoluyla başvurmasını tavsiye ediyorum: 247officedept@gmail.com veya WhatsApp: + 1-989-394-3740. Şimdi istediğim krediyi aldığım için mutluyum.

    YanıtlaSil

 
Support : Güncel Blog | Bizden Sayfa | Canlı Yayın
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011 Yeni Vadi | Sitemap | Rss | Ping | Ping 2 |